Apple Watch kan visa en besvikelse både för Apple och dess användare. En välkänd och pålitlig analytiker förutspådde att försäljningen kommer att falla snart, och att den andra generationen kommer att vara allt annat än revolutionerande.

Apple Watch, sänka priset på enheten och reparationer
Apple Watch kostar inte bara mindre; finner vi att, åtminstone i USA-ens kostar mindre någon reparation av garantin. Ibland en god nyhet.

Försäljningen svacka år 2016

Apple Watch, 7 nya annons på fitness, mode och mer
Apple har publicerat sju outgivna reklam tillägnad Apple Watch. De teman, onödigt att säga, är hästarna att titta på striden med Apple.
För första gången i historien om Cupertino, kommer en Apple-produkt drabbas av en nedgång i försäljningen av 25 jämfört med föregående år, vilket också var det av debuten. I praktiken är intresset för denna gadget snabbt krympande och kan inte se ljuset vid horisonten för enkel att nästa generation inte kommer att vara mycket annorlunda (se nedan).

Försäljningen kommer att falla från tidigare 10,6 miljoner enheter till 7,5 miljoner år 2016, trots lanseringen av Apple Watch 2. Skyll omogen marknad, förvisso, men också brister i enheten, som fortfarande inte är oberoende av iPhone, har det ett batteri lite ‘smala och har ingen riktig killer app.

Design Apple Watch 2
I motsats till vad som angavs av Brian White, kommer nästa generation av Apple Watch inte genomgå stora förändringar, åtminstone att döma av det yttre skalet som kommer att förbli skrymmande och tjocka.

Snarare kommer den största delen av förändringen att ske under huven, i komponenterna, och kommer att vara minimal. För en verklig revolution, med smalare design och enastående funktioner, kommer att påskynda vänta för 2017; Äpple, med andra ord, har också antagit för klockan av samma stege iPhone uppdateringar.

error: ®copyright