Apple sot dërguar fton për një ngjarje të medias që do të mbahet të hënën, më 21 mars në auditor Town Hall e kompanisë gjendet në saj 1 Infinite Loop kampus në Cupertino, Kaliforni, raporton BuzzFeed. Si me shumicën e ngjarjeve të mediave Apple, ajo do të fillojë në orën 10:00 paradite Paqësor Koha.

Disa produkte pritet të ekspozuar në këtë ngjarje, duke përfshirë edhe ri 9.7-inch iPad të, 4-inch iPhone SE së, dhe grupe të reja të Apple Shikojnë. Ka edhe një mundësi që disa freskon Mac mund të shpallet si është koha e duhur për përditësime, por nuk sono stati ka zëra që konfirmojnë Ky është rasti.

appleinvitemarch21
Headlining ngjarje do të jetë 4-inch iPhone SE dhe një të ri 9.7-inch iPad. Thashethemet sugjerojnë se iPhone SE do të duket pothuajse identik me iPhone 5s, por ajo do të përfshijë pajisje të reja të brendshme që sjell atë në përputhje me pajisjet më të reja Apple. Ajo është të thuhet të ketë një çip A9, një dhomë përmirësuar dhe mbështetje NFC për përdorim me Apple Pay.

I ri 9.7-inch iPad është referuar si iPad Air 3, por thashethemet e fundit kanë sugjeruar që në vend të kësaj mund të jetë quajtur si një iPad Pro. Pajisja është e thënë që të përfshijë shumë iPad Pro karakteristika, si një dizajn katër drejtues, të zgjuar Connector për pajisje që lidhin dhe përmirësimet e ekranit për mbështetje Apple Pencil. Gjithashtu ajo mund të jetë i pari iPad për të shfaqë një pasme LED flash.

Gjithashtu Apple planifikon të futë Bands reja Apple Shikojnë në këtë ngjarje. grupet ekzistuese gjasa do të jetë në dispozicion në ngjyra të reja dhe mund të ketë linja të produkteve të reja, të tilla si një grup përfolur najloni dhe Hapësirë ​​Zi milan loop.

Apple do të jetojnë streaming ngjarjen në faqen e saj dhe përmes Apple TV. MacRumors gjithashtu do të sigurojë transmetim të drejtpërdrejtë të ngjarjes, si këtu në faqen tonë të internetit dhe përmes llogarisë MacRumorsLive Twitter.
error: ®copyright