En ny musikalsk sentrering rundt grunnleggelsen av Apple Computers av Steve Jobs er debuterte denne måneden i New York. Utviklet i New York Musical Festival, Musical Theatre Factory, og New York Theatre Barn, ‘The Crazy Ones’ er omtalt som ‘en spennende ny original pop-rock musikalen’ som tar sikte på å skildre Jobs ‘geni, så vel som hans ‘ svært kraftige demoner. ‘
I 1982, Steve Jobs hadde kontroll. Hans selskap, Apple Computer, var på toppen av verden: hans produkter var skiftende arbeid og hjem livet av flere hundre tusen brukere hver dag, og han var drøyt, overdådig rik. Men noe uhyggelig er i gjære under overflaten – både hos Apple, og i Steve eget sinn. Crazy Ones forteller historien om mannen bak den geniale og hvordan han kjempet for å etterlate en arv, til tross for noen veldig kraftige demoner.
Musikken og tekstene var skrevet av den prisbelønte komponisten Zack Zadek med en bok av Alexander Pototsky, som har jobbet sammen på ideen til The Crazy Ones i over to år. Deres etableringen vil endelig se sin debut den 15. mars kl Feinstein s / 54 Nedenfor i New York City. De som er interessert i å delta kan sjekke ut billett priser her.

Dette er ikke første gang Steve Jobs ‘liv har vært gjenstand for dramatisering utenfor film – i fjor ble det kjent at en opera som viser Apple co-grunnlegger liv vil debut i 2017.

error: ®copyright